10 Plaatsen Waar Je Zonder Probleem Naakt Kan Gaan

naakt

Met de zomer in volle swing kan het soms aangenaam zijn om even volledig uit de kleren te gaan en je niks aan te trekken wat anderen hiervan denken of zeggen. Op enkele plaatsen in Nederland en Vlaanderen kan dat zonder problemen maar voor deze post vond ik nog een aantal plekjes waar je zonder schroom je kleren aan de kapstok mag laten hangen.

Bare Necessities: Nude Cruise

Sinds 1990 organiseert Bare Necessities Tour and Travel naakt cruises waar de mooiste plaatsen ter wereld worden bezocht. Je kan uit je scheepscabine stappen terwijl je niks anders draagt dan een brede glimlach ;-).

2_Nude-Cruise

Los Baños, Filippijnen: Oblation Run

Een jaarlijks evenement georganiseerd door de University of the Philippines. De Oblation Run werd voor het eerst gehouden in 1977 om de film “Naked Hero” te promoten. De naam “Oblation” komt van een standbeeld wat je terug kan vinden in elke Unief in de Filippijnen.

5_The-Oblation-Run-–-Philippines

8_The-300-Degree-Nude-Swim-Club-South-Pole-Antarctica-

7_Turkish-Baths-Budapest-

Black Rock Desert, Nevada – USA: Burning Man

Burning Man is iets heel speciaals. Ieder jaar word er in de woestijn van Nevada een tijdelijke stad gebouwd. Bezoekers zijn meestal van het bewustere type en de topics die aangehaald worden zijn veelal gerelateerd aan kunst en zelfexpressie maar ook community en onafhankelijkheid.

6_Burning-Man-Nevada-

10_Blacks-Beach-–-San-Diego

1_Italian-Body-Painting-Festival-Verona-Italy

Toronto, Canada: World Naked Bike Ride

De Naked Bike Ride werd ooit gestart als internationaal protest tegen de stadsvervuiling in Toronto. Het event oogstte zoveel bijval dat het nu een jaarlijks fenomeen geworden is.

3_Naked-Bike-Ride-Toronto-Canada

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *