Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

jewelry-main2

Laat ons even dieper ingaan op de (LB) Formules. Wat zit er in? Hoe werken ze? Waarom zijn ze uniek in vergelijking met andere Bach Bloesems en Essentiële Olie?

Met andere woorden – waarom (LB) Formules verkiezen boven andere.

Iedere formule moet een specifiek doel hebben en een probleem aan de wortel aanpakken. Na lang beraad heb ik besloten om mijn aanbod te beperken tot slechts enkele problemen maar die dan ook tot op het bot uit te spitten .

Eens je voldoende kennis hebt van Bach en/of Essentiële Olie (wat een proces kan zijn van jaren) is het makkelijk om 100 verschillende formules aan te bieden voor elk huis, tuin en keuken probleem – maar waar zit dan de probleem-specifieke expertise?

Een probleem oplossen betekend in de eerste plaats gegronde kennis van het probleem en voeling met de manier van aanpakken. Ik moet de problemen begrijpen die jij probeert te doorspartelen en moet de weg zo simpel mogelijk maken en ervoor zorgen dat je nooit terug gaat hervallen in je oude gewoontes.

Daarom wou ik weg van het “supermarkt” gevoel waar alles voor iedereen word aangeboden en besloot daarom een “boetiek” omgeving te creëren met doorgronde kennis en specialisatie van een klein aantal (maar erg nijpende) problemen.

Allereerst is er de tweeledigheid van (LB) Formules – iedere formule bestaat uit een Bach blend en een ondersteunende EO (therapeutische essentiële olie) blend. Beide flesjes van de formule moeten gebruikt worden tijdens je kuur van 1 maand (minimum).

De ene blend ondersteund de andere. De EO maakt de werking van de Bach intenser en zorgt zo voor een betere acceptatie van de (LB) Formule door je EOS. Zonder EO is Bach goed maar niet goed genoeg.

Bach is uniek in zijn werking op je EOS. De bijgeleverde EO formule echter, speelt vooral een ondersteunende rol maar heeft tegelijkertijd ook zijn eigen unieke werkzame ingrediënten die een belangrijk onderdeel zijn van jou succes.

Elke (LB) Formule is 100% uniek. Zowel de Bach Bloesems als de EO worden minutieus samengesteld direct in optie van het probleem.

Wat de (LB) Formules verder uniek maakt is de toevoeging van een celvloeistof (hiervoor is patent aangevraagd). Zowel het flesje met Bach als het flesje met EO bevat deze 100% plantaardige celvloeistof formulatie.

Zowel Bach als EO werkt het best als het effectief doordringt tot je cellen. Een cel is het kleinste deeltje van ons lichaam waar we bij kunnen via orale inname, topicale toepassingen en inademing. Wanneer een stof (in dit geval Bach en EO) tot in je cellen raakt en daar haar werk kan doen, door een betere en langere hechting, krijg je zonder twijfel een superieur resultaat.

De celvloeistof vermengd zich perfect met de Bach en EO en beïnvloed de werking niet. Integendeel – al mijn tests die ik deed met de celvloeistof gaven altijd betere resultaten dan de tests zonder de celvloeistof.

Mijn hele research is gebaseerd op ondersteuning – er is nl. geen enkel product dat de taak alleen aankan. Het is de uitgekiende werking van verschillende plantaardige en organische stoffen SAMEN die alle verschil maakt. Alle onderdeeltjes ondersteunen elkaar om tot een beter eindresultaat te komen.

De celvloeistof is een, kleurloze en geurloze, waterachtige substantie en is gemaakt uit soortgelijke bloesems als Bach maar dan met eigenschappen die betere celpenetratie en celhechting toelaat.

Ik weet dat veel Bach puristen het niet eens zullen zijn met het feit dat ik Bach bloesems meng met een andere substantie.

Dr. Bach had namelijk de visie om de bloesem werking zo simpel mogelijk te houden – en ik ben het daar volledig mee eens, maar… Dr. Bach is overleden in 1936, dus zo’n kleine 80 jaar geleden.

Bijna een volledige eeuw hebben de Bach Bloesems nu al hun effectiviteit bewezen – als homeopathisch middel is het waarschijnlijk de meest geprezen remedie ooit. Terecht! Ik ben de grootste fan van Bach ooit en dat heeft allemaal te maken met de resultaten die ik met eigen ogen heb mogen aanschouwen.

Ik ben er echter van overtuigd dat – als Dr. Bach nog onder ons was geweest – hij constructieve aanpassingen aan zijn geesteskind zou goedkeuren.

Het is zeker niet mijn bedoeling om ver af te wijken van de originele gedachtengang die Dr. Bach ons naliet maar we moeten openstaan voor verbetering, geen enkele wetenschap blijft immers 80 jaar stilstaan.

Als er ondersteunende ingrediënten kunnen toegevoegd worden die niet “vechten” met de originele werking (en de originele gedachtengang) maar een toegevoegde waarde kunnen bieden, dan kan ik niet anders dan daar voor gaan en die veranderingen aanbrengen.

Dat ben ik namelijk aan jou verschuldigd – een product leveren waar ik geen enkele “shortcut” heb genomen op kwaliteit en effectiviteit.

Het Bach onderdeel van (LB) Formules bestaat uit een blend van (afhankelijk van de formule) uit 6-8 bloesems, gezuiverd water, mijn gepatenteerde celvloeistof en plantaardige glycerine (deze laatste als preservatief middel om het bijgevoegde water zuiver en vers te houden).

Het essentiële olie onderdeel van (LB) Formules bestaat uit 3-6 therapeutische oliën, mijn gepatenteerde celvloeistof en organische jojoba olie. De jojoba olie zorgt ervoor dat je de therapeutische essentiële olie op je huid kan verdragen.

Onverdunde essentiële olie is te sterk om puur op je huid aan te brengen en kan allergische reacties veroorzaken. Door de jojoba olie toe te voegen is de formule probleemloos door je huid te verdragen en kan je ze aanbrengen door middel van de bijgeleverde pipet druppelaar.

Het Bach onderdeel van (LB) Formule is voor inwendig gebruik. Het is uitermate belangrijk voor de goede werking van het preparaat dat je 5 x daags 5 druppels in een glaasje water mengt en dit verspreid over de ganse dag.

Het is uitermate belangrijk dat je de druppels niet in 1 keer neemt – dit heeft niet hetzelfde effect en beïnvloed zelfs de positieve werking. Begin ’s morgens bij het ontbijt, in de voormiddag nog een keertje, dan twee maal in de namiddag en ’s avonds de laatste keer.

Je kan ook de 5 druppels rechtstreeks onder je tong nemen – het preparaat is vrijwel smaakloos en kan makkelijk genomen worden.

In de (LB) Bach Formules zitten geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. Er is geen gevaar voor overdosering en het kan veilig worden genomen door iedereen.

De therapeutische olie zowel als de jojoba is van organische origine en wordt goed verdragen door de huid. Je kan ze ook veilig inhaleren.

Alle (LB) Formules worden samengesteld met ingrediënten verkregen via de officiële kanalen voor Bach en van onafhankelijke wildpluk organisaties voor de essentiële olie. Deze laatste zijn daardoor puur en onbewerkt en vrij van chemische bestanddelen (chemie is de ergste vijand van essentiële olie).

Nogmaals – al probeer ik voldoende informatie te geven over mijn (LB) Formules, ik begrijp dat het concept erg nieuw is voor de meeste nieuwe klanten. Daarom kan je mij ten allen tijde contacteren voor meer uitleg.

Bestel aub geen (LB) Formules vooraleer je je voldoende geïnformeerd voelt. Ik heb allemaal tevreden klanten en wil dat zo graag houden.

Stuur mij je vraag via email of bel mij op dit telefoonnummer (er zijn aparte nummers voor Vlaanderen en Nederland).

We spreken mekaar snel!

– Peter Spaepen, Ph.D.