Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

jewelry-main2

Als we het letterlijk vertalen, betekend menopauze het “stoppen van de menstruatie”. De menopauze wordt ingezet wanneer je eierstokken geen vruchtbare eitjes meer over hebben. Het directe resultaat hiervan is dat jouw productie van oestrogeen en progestagenen zo goed als stilvalt en je mogelijkheid tot bevruchting (zwanger worden) tot bijna nul wordt herleid.

De menopauze start meestal op een volledig natuurlijk pattern maar kan ook het resultaat zijn van een chirurgische ingreep zoals het verwijderen van de eierstokken.

Lange tijd voor je menopauze start kan je reeds soortgelijke symptomen krijgen – sommige vrouwen hebben hier meer last van dan anderen. Ook kan men er geen leeftijd opplakken – er zijn vrouwen die zelfs op zeer jonge leeftijd (rond de dertig kan al) eerste tekenen van perimenopauze vertonen.

Tot jaren na de effectieve menopauze periode kunnen je hormonen deftig huis houden en vele vrouwen ondervinden daar een hoop last van. Opvliegers, hartkloppingen, psychologische symptomen zoals angst en allerhande vormen van depressie zijn schering en inslag.

Dus – de menopauze kan een erg lange tijd aanslepen wanneer we de perimenopauze mee in overleg nemen.

Er zijn voorbeelden van vrouwen die de eerste symptomen ondervonden vanaf hun vijfendertigste en tot hun zestigste met de nadelen die de menopauze met zich meebrengt moesten omgaan.

Dat is verre van aangenaam.

De menopauze is een hormonale kwestie en we kunnen (spijtig genoeg) dat hele proces niet stilleggen.

Elke vrouw moet erdoor, graag of niet.

Bij sommige vrouwen is het een vrij summier proces maar ik kan mij nog goed herinneren dat mijn moeder minder fortuinlijk was en jarenlang met al de negatieve kwaaltjes opgeschept zat.

In Amerika worden er hormoonvervangings therapieën toegepast (HRT) maar die zijn in Europa (nog niet) toegelaten – er word namelijk getwijfeld aan de veiligheid van zulke therapieën daar er verhoogde kansen worden vermoed op borstkanker, hartziekten en herseninfarcten.

Menopauze is geen ziekte maar een natuurlijk levensstadium. Dit wil niet zeggen dat menopauze een pretje is – dit is duidelijk te merken aan de dagelijkse vragen die ik krijg van klanten omtrent dit, meestal onprettige, fenomeen.

Uiteraard kunnen we de menopauze niet stoppen. Zoals eerder gezegd is het een natuurlijke progressie in het leven van iedere vrouw en geen ziekte – het kan dus niet “genezen” worden. Daarom ontwikkelde ik een twee-ledige, plantaardige formule die de symptomen de kop kan indrukken en voor veel (echt veel!) verlichting kan zorgen.

Laten we even de meest voorkomende symptomen van zowel perimenopauze als menopauze bekijken en hoe we deze kunnen aanpakken.

Vooreerst is de menopauze een hormonale aangelegenheid en daarom word vaak beroep gedaan op hormonen preparaten om de menopauze symptomen de kop in te drukken. Dit is echter een vrij drastisch middel. We kunnen de symptomen ook onder controle houden met plantaardige formulaties die geen intern residu nalaten en waar geen bijwerkingen mee gemoeid zijn.

– We kunnen niet heen om de opvliegers. Je krijgt het op de gekste momenten vervelend warm en voelt letterlijk het bloed naar je hoofd stijgen.
– Rusteloos en slapeloos door vaak ’s nacht wakker te worden badend in het zweet. Je hormonen nemen een loopje met je en verstoren je slaap patroon.
– Je voelt je snel vermoeid en lusteloos. Je hebt nergens nog zin in en verliest je levensvreugde en je vitaliteit. Alles word een opgave en je geeft snel op.
– Neerslachtigheid maakt dat je het leven zwart(er) inziet dan het werkelijk is. Je nijgt eerder naar pessimisme dan optimisme en van vrolijkheid is nog weinig te merken.
– Je zin in sex heeft een duik genomen. Je voelt je nog weinig aantrekkelijk en het plezier is weg. Waarschijnlijk is je partner hier niet al te blij mee…
– Je stemmingen zijn noch hier noch daar. Het ene moment kan je nog een vrolijke opflakkering krijgen maar een paar minuten later lijkt het of je wegzakt in een dal.
– Voel je je soms paniekerig of zelfs bang? Hartkloppingen kunnen het gevolg zijn en je kan zelfs gaan hyperventileren.
– Je geheugen en concentratie lijken minder. Je voelt je verward en het lijkt of je verloren loopt.

Nota: Niet elk symptoom hierboven beschreven komt voor bij iedere vrouw (gelukkig maar!). Vaak zijn echter een paar symptomen al voldoende om je levenskwaliteit negatief te beïnvloeden en dat moeten we verhelpen.

Ik ontwikkelde (LB) Meno Formule als volledig alternatief voor de gangbare maar vaak onvolledige behandelingen. Het is (net zoals al mijn (LB) Formules) 100% plantaardig en kan zonder gevaar voor gewenning gebruikt worden.

Het eerste flesje is een blend van Bachbloesems verrijkt met mijn gepatenteerde celvloeistof voor betere celpenetratie en efficiëntere werking. Het flesje bevat 50ml. en is voldoende voor een kuur van 1 maand.

Ik schreef hier een artikel waarom de (LB) Formule Bachbloesems anders zijn dan diegene die je in de bio winkel vindt.

Bachbloesems zijn ideaal om emotionele- en gemoedsproblemen op te vangen daar ze direct en effectief kunnen inspelen op je EOS (ik schreef hier meer over de werking van het EOS dus best even gaan lezen voor je besteld).

Onze blend bestaat uit een bewezen samenstelling van 8 Bachbloesems die direct inspelen op de symptomen van de menopauze om de onprettige gevoelens die hiermee samengaan op te vangen en te verzachten. Het in balans brengen van je EOS is een super-belangrijk gegeven om het onprettige gevoel dat je menopauze met zich meebrengt te elimineren.

De celvloeistof die ik bij elke Bachbloesem blend toevoeg is een plantaardig preparaat wat ik zelf ontwikkelde en wat de werking van de Bachbloesems versterkt. De vloeistof zorgt ervoor dat de weldadige werking van de Bachbloesems tot diep in je cellen doordringt en zich hecht aan de celwanden en daardoor een snellere en meer efficiënte werking bewerkstelligd.

Ik raad aan om het Bachbloesem flesje 1 rigoureus te gebruiken en dit door 5 x daags 5 druppeltjes in een glaasje water te nemen. Het flesje bevat voldoende voor een kuur van 1 maand.

Bachbloesems met celvloeistof zijn erg goed om je menopauze symptomen te helpen temmen maar ik heb nog een tweede element toegevoegd aan (LB) Meno Formule om tot een gans uniek product te komen en jouw kansen op succes te verhogen.

Het tweede flesje dat je ontvangt is voor uitwendig gebruik, dit in tegenstelling tot flesje 1 wat voor inwendig gebruik is.

Flesje 2 is een speciale blend van therapeutische oliën waarvan de werking directe impact heeft op je EOS door middel van inhalatie en/of topicale applicatie.

Je gebruikt flesje 2 doorheen de dag en dit zo vaak als nodig. Het is best om flesje 2 altijd bij je te hebben in je handtas wanneer je buitenshuis gaat. Het kan snelle verlichting bieden wanneer je symptomen weer eens de kop opsteken.

De eerste manier van gebruik is door inhalatie. Plaats het geopende flesje op 5 cm. onder je neus en inhaleer zachtjes. Je neus bevat kleine zenuwuiteinden die in direct contact staan met je brein (en dus ook je EOS). Dit zorgt voor een snelle en kalmerende werking.

Je kan flesje 2 ook topicaal aanbrengen met de meegeleverde druppel pipet op je polsen, achteraan in je nek of op je slapen. Breng 3-4 druppeltjes aan en masseer de (niet vette) olie zachtjes in zonder hard te wrijven. De olie komt vrijwel onmiddellijk terecht in je bloedstroom door middel van je poriën en haarfollikels.

Beide applicatie werkingen zijn even efficiënt en je kan ze afwisselend gebruiken naar believen.

(LB) Meno Formule is een nieuw concept dat gestaafd is op bewezen middelen. Er zijn geen bijwerkingen en het product is veilig voor iedereen door zijn plantaardige samenstelling.

Informeer je voldoende over de filosofie waar de (LB) Formules voor staan voor je besteld. Ik heb hier een aantal artikels geschreven die je meer info verstrekken over onze Bachbloesems alsook over de EOS die je best even doorneemt.

Indien je (LB) Meno Formule wil bestellen kan je dat doen via deze pagina. Heb je nog vragen of misschien twijfel je of (LB) Meno Formule jou kan helpen. In dat geval, contacteer mij dan vrijblijvend via deze pagina en ik zal al je vragen met het grootste plezier beantwoorden.

We spreken mekaar snel!

– Peter Spaepen, Ph.D.