Begin vorig jaar zag ik toevallig een reportage op TV over landgenoten met ernstige slaapproblemen. In die reportage werd gesteld dat meer dan 1 miljoen Vlamingen constant worstelden om een goede nachtrust te hebben. In Nederland zou het zelfs gaan over bijna 2 miljoen slecht-slapers.

Vandaag, meer dan een jaar later, blijkt dat die problemen alleen maar erger zijn geworden.

Slecht slapen is een beetje de verborgen “ziekte” van onze maatschappij waar de laatste – pakweg 10 -jaren alleen maar verhoogde druk word vastgesteld op alle vlakken. Er is voldoende negativiteit aanwezig in onze samenleving om er van wakker te liggen.

Er is verhoogde sociale druk, de crisis is in volle gang en we moeten meer en harder presteren op de werkvloer. Onze families lijden onder de constante stress waar we onvermijdelijk mee te maken krijgen en we hebben meer dan voldoende stof om constant over te piekeren.

Ons hoofd is nooit “leeg” en de, vaak onprettige, dingen die ons leven beheersen blijven in ons hoofd hangen en beletten ons om van een welverdiende nachtrust te genieten.

Slecht slapen is inderdaad het directe effect van ons brein dat zich niet kanontspannen. Er blijft constant spanning zitten in onze bovenkamer en ook al liggen we stilletjes in ons bed, ons brein stopt nooit en blijft keihard doorwerken. Dit belet ons om vredig in slaap te vallen.

Resultaat daarvan is erg onrustig slapen of constant liggen rondtollen in ons bed wat dan weer met zich meebrengt dat we ’s ochtends slecht gezind – en nog moe – uit ons bed rollen. Probeer maar eens om slecht gezind en moe de dag door te komen op een prettige manier.

Juist, dat kan dus niet….

Slecht of onrustig slapen kan leiden tot een erg onproductieve dag. Je loopt er morrend bij en door je korte lontje kan je ontploffen voor de meest pietluttige redenen. Je loopt de ganse dag door op de toppen van je tenen en – daar je de dag moe begonnen bent – moet je jezelf doorheen je werkdag sleuren.

Al die bovenvermelde symptomen maken het begrijpelijk dat je op zoek gaat naar oplossingen voor dit slecht slapen probleem van je. Vaak krijg je echte slaap pillen voorgeschreven maar daar zijn toch wel de nodige nadelen aan verbonden.

Dat soort van pillen werkend verdovend en zijn enkel effectief over een korte periode – als je blijvend resultaat wil bekomen zal je ze moeten blijven slikken (wat erg veel mensen doen) voor altijd. Dit brengt uiteraard gewenningsgevaar met zich mee.

Die pillen werken een beetje zoals een bokser die knock-out wordt geslagen. Alles wordt stilgelegd wanneer de hoogst verdovende bestanddelen van die pillen beginnen te werken. Hier word namelijk geen probleem opgelost – je wordt enkel voor zeer korte tijd “uitgeschakeld”.

Resultaat hiervan is dat je niet “rust” – je slaapt dan wel maar je brein blijft in je onderbewustzijn toch verder werken. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt ben je nog niet uitgerust en je voelt je groggy en verre van monter.

Frequente gebruikers van slaappillen zijn zeker bekend met het syndroom wat je gerust “wandelende zombie” kan noemen. Je bent dan wel wakker en aan de gang maar je “leeft” niet echt. Alles gaat een beetje aan je voorbij in een zweem van onduidelijkheid en jenbent er niet echt bij.

Als jongste telg in de (LB) Formules familie creërde ik (LB) Rust Formule om vele van die problemen te counteren. Er was hoge nood aan een natuurlijke en 100% plantaardige oplossing waar die uiterst vervelende bijwerkingen niet van toepassing zijn.

Al de (LB) Formules zijn gebaseerd op de werking en interactie met je EOS – een belangrijk deel van je hersenen dat onder andere instaat voor je emoties en gemoedstoestand. Je EOS dicteert aan je lichaam wat het moet doen en tegelijkertijd is het verantwoordelijk voor jou “gevoel van welzijn”.

Ik schreef hier meer over het EOS en je kan dat best even doornemen vooraleer je (LB) Rust Formule besteld

Let wel – ik noemde mijn nieuwste product Rust Formule en niet Slaap Formule. Zoals eerder vermeld is slapen niet het directe probleem. Je kan namelijk een slaappil nemen en een ganse nacht doorslapen – maar toch ’s ochtends moe en gefrustreerd wakker worden.

Een goede, verkwikkende nachtrust heb je wanneer je brein in rust is als je je bedje induikt en je onbekommerd kan wegsoezen. Resultaat is dat je ’s ochtends uitgerust bent en de mist in je hersens helemaal weg is zonder je groggy te voelen, klaar om de drukte van de dag aan te kunnen.

(LB) Rust Formule is een twee-ledige samenstelling die door mij persoonlijk – per flesje – word klaargemaakt net voor verzending naar jou toe.

Het eerste flesje (50ml.) is een speciale blend van Bachbloesems die je inwendig gebruikt door 5x daags 5 druppelsl te nemen in een glaasje water of rechtstreeks op je tong. Mijn Bachbloesem formule wordt verrijkt met een gepatenteerde celvloeistof die ervoor zorgt dat de werking van de Bachbloesems versterkt word door betere celhechting.

Ik heb hier een artikel geschreven over hoe mijn Bachbloesem formules verschillen van andere producenten. Best is om dat artikel even door te lezen alvorens te bestellen.

Het tweede flesje (10ml.) is een heel specifieke blend van therapeutische oliën. Je kan dit flesje gebruiken op twee manieren.

De eerste manier is door inhalatie – je houd het flesje onder je neus en inhaleert zachtjes gedurende enkele seconden. Kleine zenuwuiteinden in je neus zijn direct verbonden met je EOS (de belangrijke delen van je brein) en de werkzame bestanddelen van de olie daar verspreiden waar ze het best hun werk kunnen doen.

Je kan flesje twee ook topicaal aanbrengen op je polsen, achteraan in je nek of op je slapen. Met het bijgeleverde pipet breng je 2-3 druppeltjes aan en wrijf zachtjes open. De sterke werking van de therapeutische olie is gediluteerd met organische jojoba opolie voor een zachte, niet agressieve werking te waarborgen.

We kunnen veel Bachbloesems vinden – sommige beoefenaars bieden tientallen verschillende meisjes aan.

Van (LB) Formules zijn er maar een paar maar ze zijn tot op het bot getest op hun werkzaamheid.

We zijn ook de enige die twee-ledige formules aanbieden waarbij de twee componenten elkaar ondersteunen. Als laatste zijn we de enige die celvloeistof toevoegt (patent hiervoor is aangevraagd) om een betere, efficiëntere werking van de (LB) Formules te kunnen aanbieden.

(LB) Rust Formule is gemaakt om de symptomen van slapeloosheid de kop in te drukken op een 100% plantaardige manier zonder enige chemische toevoegingen. Het is veilig in gebruik voor iedereen zonder bijwerkingen of gewenningsgevaar.

Hierboven hebben we de meest voorkomende nadelen van onvoldoende of slechte nachtrust reeds aangehaald – indien er symptomen zijn waar jij mee zit en die hier niet vermeld staan, neem gerust contact met me op via deze pagina en ik beantwoord graag je vragen.

Lees eerst even door het artikel wat ik schreef over EOS (wat een beetje de rode draad is doorheen heel LeefBewuster.com) en ook het artikel wat onze (LB) Formules uniek maakt in hun werking.

De ingrediënten in (LB) Rust Formule zijn sedert lang bewezen – het is echter de samenstelling met de twee-ledige formule die (LB) Formules zo efficiënt maken. Een dubbele werking voor een dubbel zo goed resultaat zonder het gewenningsgevaar (of het zombie-gevoel) van medicijnen.

Het concept van (LB) Rust Formule is nieuw en ook al zijn er reeds een pak tevreden klanten, ik kan het erg goed begrijpen als je nog vragen zou hebben.

Ga naar deze pagina om mij te contacteren.

Indien je overtuigd bent en graag ook (LB) Rust Formule wil proberen, kan je naar deze pagina gaan om te bestellen.

We spreken mekaar snel.

– Peter Spaepen, Ph.D.